Modul 1
Skriftklassificering, teksttyper, skriftkontraster og designprincipper
Efter modulet har du et nyt sprog og en ny terminologi til at kigge på dine egne og andres designs. Du kan identificere problemer ud fra en faglig begrundelse og komme med kvalificerede bud på løsninger. Du ved nu for eksempel hvad der gemmer sig bag begreberne sans serif, egyptienne, modern og grotesk.

Modul 2
Grids, sats, læsbarhed og læselighed
Efter modulet er du i stand til at sætte tekst pænt, læseligt og læsbart og at vælge de rigtige skrifter til dine projekter. Du ved nu for eksempel, at der er forskel på minuskel- og versaltal, em- og en- dashes, og hvor du finder dine stylistic sets.

Modul 3
Typografiske hierakier og navigation
Efter modulet er du i stand til at skabe klare og velkommunikerende designs. Du ved nu for eksempel hvordan du graduerer skriftgrader i forhold til hinanden, hvordan du leder en læser gennem en tekst, og hvordan du både skaber god typografi og god kontakt til modtageren.